“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje učiniće vaš dan posebnim.

Venčanje je najvažniji događaj u životu. Ispunjen najdivnijim emocijama, osmesima dragih ljudi i zaljubljenim pogledima dvoje mladih – ovo slavlje nosi posebnu dozu romantike koja se pamti. Sigurni smo da će se svi složiti da ništa ne može da se poredi sa romantikom i nežnošću kao cveće.

Cveće je jedan od najpoznatijih i najstarijih venčanih ukrasa, koji se koristi za sve, od bidermajera, preko buketa na stolovima, pa do cvetnih aranžmana u svečanoj sali.

Poslednjih godina u bridal svetu značajnu ulogu zauzimaju LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje. U pitanju je veštačko cveće koje je stvoreno sa posebnom pažnjom na svaki detalj te pruža realistični efekat pravog. Svojim nežnim laticama i magičnim bojama oslikava otmenu eleganciju, dajući svakom prostoru luksuz dostojan slavlja, te ne čudi što ga rado biraju parovi širom sveta.

Imajući ovo u vidu Flower feeling vam daje savete kako da izaberete LIFELIKE cvetne aranžmane za svoje venčanje.

Uskladite cveće sa temom slavlja

Cveće se može koristiti na nekoliko načina za šaren i ekstravagantan izgled. Važno je da znate gde ćete postaviti cvetni dekor i u kom stilu. Takođe, od vitalnog je značaja da dobro sagledate izabrano mesto kako biste odabrali najbolji ukras za njega, jer zaista nije isto ako želite da cvetni aranžman krasi deo gde ćete izgovoriti sudbonosno „Da“ ili cvetni zid.

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje

Stručnjaci savetuju da pre nego što krenete u odabir cveća posetite mesto venčanja. Na osnovu rasporeda stolova i dela za ples moći ćete da napravite najbolji plan za cvetnu dekoraciju. Morate voditi računa i o vrsti cveća. Naime, ako izaberete visoke vaze za bukete koristite cveće sa dugim stabljikama. Orhideje su savršen izbor za njih. Za raskošni efekat sa nižim vazama pravo rešenje su LIFELIKE hortenzije, dok će bela glicinija dati glamurozni izgled „rajskim vratima“ za venčanje.

Koji su vam omiljeni LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje?

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje dolaze u različitim vrstama, te ćete lako pronaći svoje omiljeno. Čak i ako nije sezona njegovog cvetanja, ne morate brinuti, jer upravo dostupnost tokom čitave godine je jedan od glavnih benefita LIFELIKE cveća.

Očaravajući spoj belih i crvenih LIFELIKE ruža je sigurna kombinacija sa kojom nikada nećete pogrešiti, bez obzira na mesto slavlja. Ovi aranžmani savršeni su za tradicionalne neveste i klasičnu formu venčanja. Romantične neveste oduševiće mekoća belih kala ili sofisticirani ružičasti tonovi ljiljana. Dok za parove koji žele do sada neviđeni dekor pravi izbor su vatreni tonovi anturijuma, jarke boje božura ili, pak, sunčeva toplina veselih suncokreta.

Budite u trendu

Baš kao što iz sezone u sezonu dolaze novi trendovi venčanica, tako i LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje podležu promenama.

S obzirom da je u 2023. godini, prema Pantone Color Institutu, glavna boja Viva Magenta, cvetni aranžmani u ovoj nijansi vladaju i dekoracijom za venčanja. Živopisna nijansa poput kaleidoskopa očarava posmatrača, dok duboki podton naglašava lepotu donoseći u vaš najbitniji dan optimizam koja slavi život.

Tamnocrvena nijansa, koja je u osnovi ove boje, sreće se u mnogim vrstama cveća. Orhideja, dalija, rambler ruža, hibiskus, lale – samo su neki od njih koje možete pronaći u Viva Magenta boji.

LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje

Najkvalitetniji LIFELIKE cvetni aranžmani za venčanje čekaju vas u kompaniji Flower feeling. Naš tim stručnjaka stvoriće specijalno za vas cvetni dekor koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

0 Comments