“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Benefiti LIFELIKE cveća

Benefiti LIFELIKE cveća

Benefiti LIFELIKE cveća glavni su razlog sve veće popularnosti ovih aranžmana.

Sigurni smo da ne postoji osoba na svetu koja ne voli cveće. Ono unosi razigranost i boje u svaki prostor, dodajući dozu sofisticiranosti. I dok pravo cveće pruža okrepljujuće mirise, prefinjeni dizajn luksuznih veštačkih aranžama ima niz izuzetnih prednosti.

Koji su benefiti LIFELIKE cveća otkriva vam Flower feeling.

LIFELIKE cvetni aranžmani su dugotrajni

Ma koliko bilo divno kada ga kupite pravo cveće vrlo brzo počinje da vene, ostavljujući za sobom tragove opalog lišća i latica, kao i neprijatni miris u prostoru.

Za razliku od njega, LIFELIKE cveće je napravljeno tako da obezbeđuje dugotrajnu savršenu estetiku. Zapravo, ono izgleda sveže i lepo tokom cele godine, bez obzira na godišnje doba, temperaturu ili mesto gde je postavljeno. Imajući ovo u vidu stručnjaci ističi da će ovo cveće trajati onoliko dugo koliko vi zapravo želite da uživate u njemu.

Zdravstveni benefiti LIFELIKE cveća

Da li morate da se divite svom omiljenom cveću iz daljine? Da li se suočavate sa curenjem iz nosa kada poželite da pomirišete prelepi buket ruža? Da li vam je zbog opojnog mirisa cveća otežano disanje? Od ovih problema pate mnogi koji imaju alergiju na polen, astmu i druge respiratorne tegobe, te su prinuđeni da se odreknu prelepog dekora u svom domu.

Benefiti LIFELIKE cveća

Zahvaljujući LIFELIKE cveću to više ne moraju da čine, jer je ono hipoalergeno. To znači da, uprkos svom svežem izgledu, ne sadrži polen ili miris koji može izazvati tegobe. Samim tim nećete morati da brinete ni o štetnom efektu po goste koji dolaze u vaš dom. Zbog toga su LIFELIKE cvetni aranžmani idealni za poslovne prostore, frizerske i kozmetičke salone, medicinske centre, restorane, pa i proslave i razne prijeme.

Ne zahteva održavanje

Jedan od glavnih razloga zašto volimo LIFELIKE cvetne aranžmane je taj što ne moramo da brinemo o njihovom održavanju. Svakodnevno menjanje vode u vazi, sakupljanje uvelih latica i čišćenje polena sa površine sada su prošlost.

LIFELIKE cveće ne zahteva toliku pažnju da bi zablistalo u svoj svojoj lepoti. Takođe, ne morate da vodite računa da li je mesto gde ste ga stavili dovoljno osvetljeno, da li je previše hladno ili pretoplo.

Benefiti LIFELIKE cveća u pogledu troškova

Po pravilu sveže cveće traje do nedelju dana. Mada već nakon petog dana pokazuje drastične promene u izgledu i svežini. Ako volite da imate prelepo cveće u svom domu ili na radnom mestu, troškovi gotovo nedeljne zamene svežeg cveća nisu nimalo niski, posebno ako se posmatraju na godišnjem nivou.

Benefiti LIFELIKE cveća

Dugoročno gledano, LIFELIKE cveće je isplativije. S obzirom da je napravljeno od najfinijih visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi pruža besprekorni izgled koji traje, te ne morate da izdvajate novac za nove aranžmane.

Uživajte u svom omiljenom cveću tokom čitave godine

Da li volite božure? Magnolije? Ili, je možda hibiskus vaš omiljeni cvet? Nažalost, dostupnost ovog cveća, kao i mnogih drugih vrsta, zavisi od godišnjeg doba.

LIFELIKE cveće vas oslobađa ograničenja u pogledu godišnjeg doba. Stvoreno tako da pruža realistični efekat pravog cveća izgledaće apsolutno najbolje bez obzira na sezonu cvetanja.

Benefiti LIFELIKE cveća

Ukoliko želite da prostor ispunite nestvarnom lepotom koju donose najkvalitetniji LIFELIKE cvetni aranžmani, kontaktirajte Flower feeling. Naš tim napraviće buket ili aranžman koji odgovara vašem ambijentu.

0 Comments