“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Lifelike cvetni aranžmani za 2024. – Ulepšajte svoj prostor sa stilom!

Lifelike cvetni aranžmani za 2024.

Lifelike cvetni aranžmani za 2024. ulepšaće vaš prostor ove godine.

Baš poput modnih trendova, tako se i trendovi u svetu cveća smenjuju iz godine u godinu. U skladu sa tim, ulazak u 2024. dočekali smo sa novom paletom boja, novim oblicima, pa i materijalima od kojih se izrađuju.

Koji su vodeći trendovi među cvetnim aranžmani otkriva vam u ovom blogu Flower feeling.

Simfonija očaravajućih nijansi

Za razliku od nežne Peach Fuzz koja je glavna boja u prostoru, lifelike cvetni aranžmani za 2024. donose pravu eksploziju živih paleta boja.

Stručnjaci savetuju da ostavite po strani pastelne nijanse. Umesto njih birajte smele i dramatične tonove koji ostavljaju upečatljiv efekat. Duboka smaragdno zelena, bogata bordo, vesela narandžasta – samo su neke od njih koje stavljaju akcenat u enterijeru. Ujedno unose dozu raskoši i elegancije.

Lifelike cvetni aranžmani za 2024.

Ukoliko niste spremni za kombinaciju jakih boja, budite bez brige. Ovaj trend obuhvata i monohromatske aranžmane. Zamislite ceo buket u različitim nijansama jarko roze ili prefinjenim nizom tonova lavande. Svojim bojama koje se postepeno prelivaju deluju, zaista, otmeno, te smo sigurni da im nećete moći odoleti.

Oblici koji ostavljaju bez reči

Klasični cvetovi, poput lifelike ruža, uvek su u trendu, te opravdano nose epitet „vanvremenski“. Ipak, ove godine svet su osvojili nekonvencionalni cvetovi, koji prkose tradicionalnim normama.

U želji da podare nešto sasvim novo, dizajneri eksperimentišu sa jedinstvenim formacijama latica, stvarajući siluete koje dodaju avangardni dodir cvetnim aranžmanima. Počev od asimetričnih latica, pa do neočekivanih oblika – svaki od njih pomera granice u estetici.

Lifelike cvetni aranžmani za 2024.

Pored neobičnih oblika, ove godine veliki cvetovi doživeli su pravi comeback. Dovoljna je samo jedna lifelike hortenzija ili božur, te da čitavom cvetnom aranžmanu da wow faktor. Samim tim i da vašem prostoru podari zadivljujući dekor.

Magija materijala

Potraga za realizmom učinila je da lifelike cvetni aranžmani za 2024. dolaze sa neverovatnim teksturama, koje brišu granicu između veštačkog i prirodnog cvetanja. Naime, napredak u materijalima i proizvodnim tehnikama doveo je do razvoja lifelike cvetova. Ne samo da oponašaju prirodno cveće, već i izgledaju potpuno prirodno tako da mogu zavarati svakog posmatrača.

Napravljeni sa posebnom pažnjom na detalje, ovi aranžmani oslikavaju prirodne elemente, uključujući i nesavršenosti koje svaki cvet čine jedinstvenim. Fotorealistične teksture, zamršeni splet na ploči lista, kao i pravi gradijenti boja nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Još jedna karakteristika ovog trenda jeste održivost. Lifelike cveće je napravljeno od ekološki prihvatljivih materijala i postupaka. Samim tim imaju nizak stepen negativnog uticaja na životnu sredinu.

Lifelike cvetni aranžmani kao umetničko delo

Skulpturalni dizajn je u prvom planu ove godine. On vas poziva da lifelike cveće ne posmatrate samo kao prelepi aranžman na stolu, već kao umetničko delo.

Lifelike cvetni aranžmani za 2024.

Polazeći od apstraktne, moderne forme dizajneri nam donose niz fascinantnih stilova koji daju autentičnost ambijentu. Ukoliko ste ljubitelj minimalizma pravi izbor su geometrijski oblici cvetnih aranžmana, koji se neprimetno spajaju u harmoničnu kompoziciju.

Za ljubitelje glamura tu su aranžmani na plafonu koji lebde u vazduhu, stvarajući eteričnu atmosferu. Bez obzira da li izaberete delikatne orhideje okačene u staklene kugle ili kaskadne glicinije za koje se čini da prkose gravitaciji, jedno je sigurno – unećete dašak magije svoj prostor.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani za 2024. čekaju vas u kompaniji Flower feeling.

0 Comments