“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

LIFELIKE cveće za restorane

LIFELIKE cveće za restorane

LIFELIKE cveće za restorane ulepšaće njihov ambijent.

Ugostiteljska industrija je veoma konkurentna. Da bi vaš restoran bio uspešan u takvom okruženju morate uvek da budete korak ispred drugih. Nije dovoljno da imate fantastičan meni sa jelima koji će zadovoljiti i najprobirljivija nepca. Vrhunska hrana se podrazumeva! Za uspeh morate svojim gostima da ponudite mnogo više.

Atmosfera i dekor vašeg restorana su podjednako važni u stvaranju nezaboravnog iskustva. U tome vam mogu pomoći LIFELIKE cvetni aranžmani.

Cvetni aranžmani su odličan način da svom restoranu dodate dašak elegancije i sofisticiranosti. Ne samo da stvaraju atmosferu dobrodošlice, već imaju i pozitivan uticaj na goste i osoblje.

Međutim, da bi cvetni efekat bio pravi neophodan je pravilan izbor. Imajući ovo u vidu Flower feeling vam daje dragocene savete koji će vam pomoći pri odabiru.

Koje su najbolje boje za LIFELIKE cveće za restorane?

Svi dobro znamo koliki uticaj imaju boje u prostoru. Zato je prva stvar i, prema mišljenju mnogih najvažnija, izbor boje.

Boja je najvidljiviji deo cveta i to je ono što privlači najviše pažnje. Izbor prave boje čini svaki drugi aspekt odabira idealnog cvetnog prikaza mnogo lakšim.

Cvetni dekor treba da bude u skladu sa celokupnim enterijerom. To znači da i boja cveća treba da odgovara prostoru. Možete igrati na sigurno i birati LIFELIKE cveće za restorane u tonovima koji vladaju vašem prostoru ili u njihovim komplementarnim bojama.

LIFELIKE cveće za restorane

Sa druge strane, možete enterijer dekorisati sasvim suprotnim nijansama kako biste stavili akcenat na pojedine elemente u prostoru.

Još jedna važna stvar jeste vrsta cveća. Iako često vlasnici restorana izbor ograničavaju samo na omiljeno cveće, nemojte da zaboravite da pojedine vrste bolje odgovaraju određenom prostoru. Tako, na primer, LIFELIKE orhideje kao sinonim prefinjenosti savršene su za nežne dekore. Vanvremeska klasika kojom zrače LIFELIKE ruže idealna je za retro dizajn, dok je neobični anturijum pravo rešenje za moderno dekorisane restorane.

LIFELIKE cveće za restorane dolazi u različitim stilovima

Kada dobijete ideju o boji i vrsti cveća, možete početi da razmišljate o samom cvetnom aranžmanu. Postoji niz stilova – od modernog šika, preko smelih, po do suptilnih.

LIFELIKE cveće za restorane

Da li želite da cvetni aranžman u vašem restoranu bude kreativan i sasvim drugačiji od do tada viđenih ili želite prirodniji izgled? Da li treba da unese dozu tropske egzotike ili više da odgovara otmenosti engleskog vrta? Ova i slična pitanja pomoći će vam da donesete odluku o stilu LIFELIKE cveća.

Pravo mesto za cvetni aranžman

LIFELIKE cveće za restorane treba da bude usklađeno ne samo sa estetikom prostora, već i sa funkcionalnošću. Naime, pri izboru morate voditi računa o mestu gde ćete postaviti cvetni ukras.

Veći aranžmani odgovaraju ulaznom delu, holu, šanku pa i toaletima. Viseći su idealni za zidove, dekorativne stubove i plafone, dok su manji pogodni za stolove. Razlog za to leži u činjenici da cveće na stolu ne treba da ometa ili blokira pogled preko stola.

Najkvalitetniji LIFELIKE cvetni aranžmani za restorane čekaju vas u Flower feelingu. Naš stručni tim će specijalno za vas stvoriti cvetni dekor koji će ostati u pamćenju vaših gostiju.

 

 

0 Comments