“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Šta su LIFELIKE cvetni aranžmani i šta ih čini tako posebnim?

LIFELIKE cvetni aranžmani

LIFELIKE cvetni aranžmani su sve popularniji širom sveta.

Život je putovanje na kome se stalno razvijamo i rastemo. Osnovu napretka čini svakodnevni sklad, kako i u našem umu, tako i u poslu kojim se bavimo, navikama, pa i u životnom prostoru. Počev od boja zidova, preko nameštaja, pa do osvetljenja. Izboru svakog elementa enterija treba posvetiti posebnu pažnju kako bi se postigla savršena ravnoteža.

Međutim, ne treba zaboraviti da ključnu ulogu imaju detalji. Jedan do njih jesu cvetni aranžmani. Svojim nežnim laticama i očaravajućim bojama ne samo da unose vedrinu, već podižu stil enterijera na viši nivo.

Kako aranžmani od prirodnog cveća imaju kratak rok trajanja i zahtevaju vreme za održavanje. Uloga idealnog dekorativnog detalja pripala je LIFELIKE cveću.

Šta su LIFELIKE cvetni aranžmani?

LIFELIKE je, zapravo, čitav koncept, tj. životni stil. Prema definiciji to je imitiranje stvarnog života tako da u potpunosti odgovara realnosti.

LIFELIKE cvetni aranžmani

Srećemo ga svugde – počev od virtuelne stvarnosti, pa do veštačkih predmeta koji služe kao savršena zamena stvarnim. Upravo to su LIFELIKE cvetni aranžmani, koji u potpunosti odgovaraju pravom cveću. Ovaj savršeni efekat realnosti postignut je napretkom tehnologije i procesa izrade koji su podigli veštačko cveće na višu klasu, a vrhunac u proizvodnji čine LIFELIKE cvetne dekoracije. Odlikuje ih vrhunski kvalitet, impresivni, luksuzni dizajn i, pre svega, fantastični izgled, ne samo vizuelno, već i pri samom dodiru imate osećaj nežnosti prirodnog cveća.

Takav ugođaj vam nudi Flower Feeling svojim LIFELIKE cvetnim aranžmanima. Napravljeni od najfinijeg materijala oni strukturom i formom odgovaraju prirodnim cvetovima tako da ih ni iskusni znalci ne mogu razlikovati u prostoru.

Iako veštačko cveće postoji u različitim oblicima i od različitih materijala, na našim prostorima jedino Flower feeling buketi nude LIFELIKE kvalitet, te su sinonim za prestiž. Zahvaljujući izuzetnoj posvećnosti svakom detalju, upotrebi najfinijih materijala Flower Feeling cvetne aranžmane krasi bezvremenska elegancija koja će vam pomoći da stilizujete svaki prostor. Dok dodatnu dozu realističnosti donose vaze sofisticiranog dizajna postavljene smolom za prirodni efekat vode.

LIFELIKE cvetni aranžmani unose prefinjeni luksuz u svaki prostor

Da li ste nekada razmišljali šta prvo ugledaju vaši klijenti i saradnici kada uđu u vaš hol, lobi kompanije ili salu za sastanke? Da li je to prijatno osoblje, pomalo sterilno predvorje ili, možda, potpuno prazni prostor koji odaje utisak monotonije?

S obzirom da uređenje poslovnog prostora indirektno utiče na poslovni imdiž, složićete se da je najbolje da se prvo susretnu sa prelepim cvetnim dekoracijama. Vaze ispunjene divnim buketima, savršene forme koja je u svakom trenutku potpuno rascvetala. Sve to bez uvelih latica i ikakvih tragova polena i nečistoće uonakolo doprineće formiranju pozitivnog utiska o vašem poslovanju. Dok će njihove razigrane boje stvoriti toplinu i prijatnu atmosferu tako da neće izostati ni osećaj sreće.

Flower feeling cvetni aranžmani, zapravo, objedinjuju besprekorni stil, održivost i lični pečat, tako da naglašavaju prostor, dajući mu autentičnost kakvu nemaju drugi.

Neverovatne mogućnosti kombinovanja

Posebna draž koju donose LIFELIKE aranžmani jeste da se ne morate držati sezone, već u svakom trenutku možete se okružiti svojim omiljenim cveće, bez obzira na godišnje doba, spoljašnju temperaturu, pa i sunčeve zrake koji dopire u unutrašnjost.

Lifelike cvetni aranžmani

 

Ukoliko je vaš enterijer čistih linija, savremen i šik, onda možete izabrati očaravavajuće orhideje. Bajkovite, otmene, idealne su za dodavanje svetlosti u prostoriju, dok sigurni šarm obezbeđuju kraljice među cvećem, ruže.

Retro dizajn možete oplemeniti ružičastim cvetnim aranmanima. Prepuni zavodljive živosti odlični su za uvođenje blještavila boja, obećavajući da će osvežiti vaš prostor na način koje nikada niste iskusili.

LIFELIKE cveće, zaista, pruža bezgranične kombinacije, a da biste imali pravu prepustite se Flower feeling timu. Naši stručnjaci pronaći će najbolji cvetni aranžman za vaš prostor.

0 Comments