“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Lifelike cveće za hotele – Mali detalji koji prave veliku razliku u enterijeru!

Lifelike cveće za hotele

Lifelike cveće za hotele je poslednjih godina popularan dekor.

Hotelijerstvo je danas jedna od najprofitabilnijih grana privrede. U skladu sa tim brzo se razvija, te je tržište svake godine bogatije za nove hotele. Bez obzira da li su u pitanju ekskluzivni hoteli sa 5 zvezdica, objekti iz svetski poznatih lanaca ili mali porodični, jedno je sigurno – konkurencija je velika.

Da bi privukli pažnju gostiju vlasnici se trude da svoje usluge podignu na viši nivo. Osim prelepo uređenih soba, ukusne hrane i neverovatnog pratećeg sadržaja veliku ulogu ima i enterijer hotela.

Verovali ili ne, dizajn unutrašnjosti hotela može imati presudni uticaj pri izboru gostiju. Zbog toga je važno da prostor ispunite dekorativnim elementima koji će mu dati prefinjen izgled. U tome vam može pomoći, upravo, lifelike cveće za hotele.

Ideje za dekorisanje hotela otkriva vam Flower feeling.

Upečatljiv utisak pri prvom pogledu

Da li ste znali da unutrašnjost hotela možete transformisati u zadivljujući prostor koji odiše sofisticiranošću samo upotrebom lifelike cvetnih aranžmana? Zvuči neverovatno, ali je potpuno tačno. Cveće nosi posebni šarm, te je preporučljivo da bude sastavni deo dizajna enterijera hotela.

Predvorje hotela služi za formiranje prvog mišljenja o vašem objektu. Samim tim ga mnogi smatraju ključnim za ulaganje kako radi estetike, tako i za stvaranje atmosfere dobrodošlice.

Lifelike cveće za hotele

Zahvaljujući lifelike cvetnim aranžmanima vaš hotel ostavljaće veličanstven utisak već na ulazu. Dovoljno je da izaberete raskošno dizajnirane bukete živih boja koji unose dodir luksuza. Ovaj privlačan prikaz imaće, nesumnjivo, zadivljujući efekat na goste, te smo sigurni da će poželeti ponovo da dođu.

Lifelike cveće za hotele kao dekor na fotografijama

U doba društvenih medija, svaki kutak vašeg hotela postaje potencijalna pozadina za fotografije koje će se kasnije naći na Instagram i Facebook nalozima gostiju. Zato iskoristite otmeni dizajn koji krasi lifelike cveće za hotele kako biste podstakli goste da podele svoja iskustva o vašem hotelu.

Lifelike cveće za hotele

Impresivni lifelike ljiljani ili otmene lifelike orhideje? Bez obzira koje cveće izaberete jedno je sigurno – njihov savršen, prirodan izgled neće ostati neprimećen. Mnogi će poželeti da lepota ovog dekora ostane trajna uspomena u telefonu.

Za wow efekat ukrasite i zidove i plafone prelepim cvetnim aranžmanima. Vertikalne bašte nisu samo vizuelno privlačne, već doprinose i osećaju spokoja i blagostanja. Ovi zeleni zidovi mogu biti strateški postavljeni da dopune i poboljšaju ukupnu estetiku vaših cvetnih prikaza. Dok maštovito dizajnirani aranžmani koji se spuštaju sa plafona pružiće originalan izgled koji se izdvaja od drugih.

S obzirom da svaki hotel ima prostor za ručavanja nemojte zaboraviti na ovaj deo. Lifelike cveće za restorane postavljeno na svakom stolu unosi osveženje, pri tom ne umanjuje ukusne mirise koji se šire uonakolo.

Lifelike cveće za hotele spektakularnih boja

Svaka sezona ima sopstvenu paletu boja, te cvetni dekor vašeg hotela treba da prati aktuelno doba. Počev od živih nijansi proleća, pa do toplih tonova jeseni – lifelike cveće doneće vam jedinstvene boje u prostoru. Ujedno, pretvoriće vaš objekat u pravo umetničko delo koje iznova oduševljava goste.

Lifelike cveće za hotele

Učinite vaš hotel posebnim, kontaktirajte Flower feeling. Naš stručni tim kreiraće cvetne aranžmane koji odgovaraju vašem enterijeru.

0 Comments