“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani oplemeniće vaš životni i poslovni prostor.

Cveće od davnina čini sastavni deo čovekovog života. Njime su iskazivana skrivena osećanja, prenošene dragocene poruke, pa čak i pružana uteha u najtežnijm trenucima. Iako su mnogi mišljenja da ovaj status pripada samo prirodnom cveću, zapravo, veštačko ima važniju ulogu.

Zvuči neverovatno, ali lifelike cvetni aranžmani datiraju od davnina. O tome svedoče otkrića u mnogim drevnim pećinama. Tako su Stari Egipćani bojili komadiće rogova kako bi stvorili cveće i lišće. Ovaj prelepi ukras bio je namenjen za nošenje u vidu cvetnih kruna na specijalnim događajima.

Važan korak u dizajniranju dogodio se u 12. veku kada su Italijani započeli upotrebu svile za pravljenje očaravajućih buketa. Zahvaljujući njima lifelike cvetni aranžmani, postali su sinonim za prefinjeni luksuz, a ovaj statusni simbol zadržali su do današnjih dana.

Šta najkvalitetniji lifelike cvetne aranžmane čini posebnim?

Lifelike cvetni aranžmani  pružaju uverljivi efekat pravog cveća, dajući prostoru osvežavajuću notu na način na koji to čine i prirodne biljke.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani

Napravljeni su od najfinijih, lifelike materijala, koji su senčeni sa posebnom pažnjom, vodeći računa o svakom detalju. Rezultat stvaranja jesu neverovatno realistični cvetovi tako da niko ne može da uoči razliku u odnosu na prirodne bukete. Dok svilenkasto mekani osećaj koji pružaju pod prstima pri dodiru čini da i najzahtevniji ljubitelji hortikulture ostanu zadivljeni.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani daju sofisticiranu estetiku 

Naš prostor, kako onaj u kome živimo, tako i poslovni, predstavlja odraz naše ličnosti, talenta za dekor i brige o komforu. Zato svaki deo enterijera uređujemo sa puno pažnje i posvećenosti. Ipak, bez cveća delovaće hladno, čak i ako ga ispunimo skupocenim nameštajem.

Ništa ne može da donose jedinstvenu estetiku kao lifelike cvetni aranžman. Ne samo da predstavljaju najlepši ukras, već pružaju harmoniju, stvarajući unikatno okruženje i ambijent. Potpuno prilagodljivi vašem stilu, pa i potrebama, ovi savršeni cvetni detalji garantuju efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dok njihove vesele nijanse i besprekorne forme imaju moć da oboje radošću i najtmurniji dan i poprave naše raspoloženje.

Koje su prednosti lifelike cvetnih aranžmana?

Inspirisani prirodnom, lifelike aranžmani napravljeni su da traju. Bez obzira koje je godišnje doba vaš prostor biće ispunjen savršenim buketima, koji će u svakom trenutku izgledati sveže. S obzirom da dolaze u punom cvetu ne morate da čekate da se pupoljci otvore kako biste uživali u njihovoj lepoti.

Za razliku od prirodnog cveća, lefelike buketi neće uvenuti, promeniti boju, niti ćete se suočiti sa neprijatnim mirisom vode iz vaze koji se širi uonakolo. Takođe, ne morate da brinete o održavanju, jer ne zahtevaju nikakvu negu, posebno osvetljenje ili temperaturu.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani

Verovali ili ne, ovi aranžmani su ekološki prihvatljivi, stvoreni sa naročitim osvrtom na održivost životne sredine. Ujedno, u potpunosti hiperalergeni, te su idealni za poslovne prostore, restorane, holove hotela, beauty centre, pa i medicinske ordinacije.

Najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani dostupni su i kod nas. Flower feeling vam nudi širok spektar buketa sofisticiranog dizajna koji su delo čuvenog italijanskog dizajnera cveća, zaslužnog i za prelepi dekor milanske La Scale.

 

0 Comments