“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Cvetni aranžmani za poslovne prostore

Cvetni aranžmani za poslovne prostore

Cvetni aranžmani za poslovne prostore predstavljaju najlepši ukras.

Zahvaljujući Waltu Disneyju svako dete imalo je bajkovito detinjstvo, upuštajući se u avanture zajedno sa Petrom Panom, Bambijem, Dambom, Mazom i Lunjom i drugim junacima. Čuveni tvorac omiljenih crtanih filmova podario nam je i mnoge životne mudrosti. Jedna od čestih koje je isticao jeste da „u magiji nema magije, već je sve u detaljima“.

Upravo ova Disneyjeva misao je polazna osnova u dizajnu enterijera, posebno poslovnih prostora. Zahvaljući malim ukrasima boje postaju intenzivnije, a kancelarijski nameštaj sofisticiraniji. Ne samo da „ulepšavaju“ enterijer, već čine da svi elementi u njemu predstavljaju skladni ambijent, koji odiše prijatnom atmosferom i dodirom luksuza.

Iako je dizajnerima na raspolaganju mnoštvo ukrasa, LIFELIKE cvetni aranžmani su obavezni detalj. Bez njih i besprekorno projektovani poslovni prostori ispunjeni skupim komadima nameštaja, nisu nimalo privlačni posetiocima, te ih vrlo brzo zaboravljaju.

Koji su najbolji cvetni aranžmani za poslovne prostore?

Ništa ne pruža efekat unikatnosti kao cvetne dokaracije. One daju osećaj nežnosti tako da već pri prvom pogledu izazivaju oduševljenje. Međutim, nameće se pitanje kojim cvećem oplemeniti svoje radno okruženje. I dok sveži cvetovi traju veoma kratko, prepuni su pesticida i ostavljaju tragove nečistoće za sobom, veštački cvetni aranžmani za poslovne prostore kod mnogih izazivaju sumnju.

Cvetni aranžmani za poslovne prostore

Godinama su lažne biljke i cveće smatrani hortikulturnim ekvivalentom kauča umotanog u plastiku. Ne samo da su delovali veoma jeftino, već su svojom plastičnom formom i napadnim bojama narušavali estetiku prostora, te su opravdano bili asocijacija za kič i nedostatak ukusa.

Srećom, napredak tehnike i tehnologije doprineo je većoj posvećnosti proizvodnim procesima u ovoj oblasti tako da su veštačke biljke počele da gube svoju lošu reputaciju, postavljajući nove standarde u dekorisanju. Za to su zaslužni LIFELIKE cvetni aranžmani.

Baš kao što im naziv kaže, dizajnirani su tako da u potpunosti pružaju realistični efekat prirodnog cveća, kako vizuelno, tako i na dodir. Svojim glamuroznim izgledom ovi cvetni aranžmani za poslovne prostore unose dozu elegancije od koje zastaje dah. Ujedno, podižu dekoraciju eneterijera na sasvim novi nivo, čineći da se vaše poslovanje izdvoji od konkurencije.

Zašto su LIFELIKE cvetni aranžmani za poslovne prostore neophodni detalj?

Šta ljudi prvo vide kada uđu u vaše radno mesto ili salu za sastanke? Sa zadivljujućim aranžmanom iz Flower feeling-a prvo što će videti jesu impresivni buketi. Oni stvaraju utisak izuzetne profesionalnosti i posvećenosti svakom detalju u poslovanju. Dok očaravajuće boje plene živošću kakvu ne poseduje ni najlepše prirodno cveće, te imaju moć da i najjednostavniji enterijer pretvore u luksuzni.

Pored vrhunske estetike, cvetni aranžmani za poslovne prostore pružaju udobnost ne samo klijentima, već i zaposlenima. Dovoljan je samo jedan pogled na cvetnu oazu mira da nestanu nervoza i stres, a da njihovo mesto zauzmu motivacija i želja za uspehom.

LIFELIKE cvetni aranžmani mogu biti deo i vašeg poslovanja

Zahvaljujući Flower feeling-u LIFELIKE cveće je dostupno i nama. Od raskošnih orhideja, preko prefinjenih kala, pa do klasičnih ruža – Flower feeling buketi pružaju fascinantne mogućnosti kombinavanja i prilagođavanja svakom enerijeru.

Cvetni aranžmani za poslovne prostore

Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala, sa posebnom pažnjom na detalje u svakoj fazi procesa stvaranja tako da savršeno odgovaraju LIFELIKE konceptu. Upravo zbog toga pružaju neverovatan realistični efekat. Ujedno, predstavaljaju podršku održavom poslovanju, jer ispunjavaju ekološke norme.

Posvećanost stilizovanju ogleda se i u jedinstvenom dizajnu koji je skrojen posebno za vaš prostor. Naime, Flower feeling tim na osnovu stila i specifičnosti mesta, uz razumevanje želja klijenata, stvara personalizivane cvetne aranžmane koji gracioznošću ispunjavaju poslovni svet.

Kontaktijte nas i uverite se sami zašto su baš nama brojne kompanije poverile zadatak dekorisanja.

0 Comments