“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Cveće u zimskom periodu

Cveće u zimskom periodu

Cveće u zimskom periodu ulepšaće vaš životni i poslovni prostor.

Dolazak zime označava sezonu hladnih dana ispunjenih snegom, mrazom i vetrom. Takođe, označava kraj bujne vegetacije koja nas je okruživala u toplim mesecima. Drveće je tokom jeseni izgubilo svoje raskošne krošnje. Cveće u bašti odavno je uvenulo, dok snežni prekrivač sakriva ostatke zimzelenih površina.

Tokom zime i cveće u saksijama, koja čuvamo unutra, prelazi u stanje mirovanja, te se čini da je došao period monotonije, ispunjen bledom dnevnom svetlošću, bez jarkih boja i živosti.

Međutim, za lepo cveće ne morate čekati do proleća. Vaš dom i radno okruženje treba da pokazuje svoje čari tokom cele godine, a u tome vam mogu pomoći lifelike cvetni aranžmani.

Zašto su lifelike cvetni aranžmani idealan dodatak vašem enterijeru u zimskom periodu?

Tokom zime prirodno saksijsko cveće počinje da vene i gubi lišće. Čak i cvetni aranžmani u vazama mnogo brže gube svoju lepotu, tako da već za par dana moramo da ih zamenimo novim. Krivac za to jeste nedostatak prirodnog svetla i suv vazduha. Opasnost postoji i kada redovno provetravamo prostorije u kojima boravimo, jer nalet hladnog vazduha nikako ne prija prirodnom cveću, posebno zbog velike spoljašnje i unutrašnje temperaturne razlike.

Cveće u zimskom periodu

Za razliku od prirodnog, Flower feeling cveće krasi očaravajuća lepota svakog dana. Bez obzira na vremenske prilike napolju, pa i preterano zagrejane i zadimljene prostorije, ovi dekorativni aranžmani uneće dašak proleća u zimskim mesecima.

Dekoracija na stolu, jedinstveni ukras pored prozora ili na komodi uz ogledalo, atraktivni detalj na info pultu – lifelike cveće u zimskom periodu je najjednostavniji i bezvremenski način da svakom delu svog prostora date autentični izgled. I što je najvažnije – niko neće znati da nije pravo, jer nudi stvarne teksture latica i lišća.

Tajna savršenstva krije se u kvalitetnim materijalima i posebnom načinu izrade gde se velika pažnja posvećuje detaljima tako da u potpunosti oslikava realističnost pravog cveća, a vaze punjene imitacijom vode daju idealni finiš celokupnom aranžmanu.

Cveće u zimskom periodu uneće harmoniju u vaš prostor

Ništa ne može ispuniti svetlošću tmurni dan do lifelike cvetnih aranžmana. Njihov jarki kolorit obasjaće i najtamnije uglove prostorija, privlačeći znatiželjne poglede. Dok besprekorni dizajn daje dozu luksuza i svedenim enterijerima.

Zaista, ima nečeg magičnog u ovom cveću. Dovoljan je samo jedan pogled na prelepo dekorasani buket te da se na licu posmatrača pojavi osmeh.

Cveće u zimskom periodu

Da cveće u zimskom periodu donosi sreću dokazala je i nauka. Naime, psiholozi sa Univerziteta Rutgers u Nju Džersiju otkrili su da se kod ljudi dok posmatraju cvetne aranžmane u vazama javlja Duchenne osmeh. Odnosno, nesvesni refleks koji predstavlja izraz istinske sreće. Posebno je zanimljiv podatak da ovaj osmeh cveće izaziva ne samo kod žena, već i kod jačeg pola.

Flower feeling cveće je simbol prefinjene elegancije

Svaki flower feeling cvet je jedinstvan. Svaki donosi posebnu priču, dok ukombinovani zajedno pružaju impresivni efekat koji ostavlja bez daha.

Cveće u zimskom periodu

Ruže su simbol lepote i ljubavi, ali i dostugnuća. Kao prave kraljice cveća čine buket otmenijim, te ne čudi što zauzimaju centralno mesto u njemu. Orhideje plene sofisticiranom i nežnom formom koja će vašem prostoru podariti gracioznost, opravdavajući time svoju titulu najženstvenijeg cveća. Nasuprot njima dolaze ljiljani koji spektakularnim nizom boja i jedinstvenim strukturama svaki enterijer podižu na viši nivo.

Verovali ili ne, i hortenzije predstavljaju idilični dekor. Mogu se pohvaliti raskošnom lepotom i simbolikom pomirenja zaljubljenih parova, što ih čini najboljim ukrasom za romantične ambijente.

Ukoliko želite da i vaš prostor obiluje jarkim bojama tokom zime kontaktirajte Flower feeling tim. Naši najkvalitetniji lifelike cvetni aranžmani doći će pravo na vašu adresu.

 

 

0 Comments