“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru krasi neverovatna elegancija.

Uređenje prostora, kako onog u kome živimo, tako i poslovnog, predstavlja pravu umetnost kombinavanja svih elemenata u skladnu celinu. Počev od izbora stila enterijera, preko odabira ključnih komada, pa do tekstura i boja – svaki deo doprinosi estetici i balansu u prostoru.

Ipak, ono što daje vizuelni identitet jesu detalji. Upravo posvećenost ovim, naizgled, malim ukrasima čini veliku razliku između osrednjeg i savršeno uređenog prostora, kako je istakao Francis Atterbury. Takvu moć imaju lifelike cvetni aranžmani, te ne čudi što su oni obavezni dekor svakog modernog enterijera.

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru uneće dašak luksuza koji se pamti

Cveće je od davnina igralo važnu ulogu u životu čoveka. Tako su ruže u grčkoj mitologiji simbolizovale Boginju lepote, ljiljani su u Hrišćanstvu označavali cveće Device Marije, dok su bambusi nezamenjivi detalj feng šui učenja.

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru

Ukrasi od cveća, složićete se, zrače neverovatnom lepotom. Međutim, u njoj možete veoma kratko da uživate. Vrlo brzo njihove latice počinju da venu, a prostorom se širi nimalo prijatan miris. Zato stručnjaci savetuju upotrebu lifelike cvetnih aranžmana.

Iako su pri pomenu veštačkog cveća ranijih godina mnogima prva asocijacija bile jeftine plastične biljke koje oslikavaju nedostatak ukusa, danas to više nije slučaj. Zahvaljujući napretku tehnologije i trendovima u dizajnu veštačko cveće je, zaista, „procvetalo“ tako da je nemoguće uočiti razliku.

Svojim očaravajućim bojama i oblicima Flower feeling cvetni aranžmani pružaju nevoravatno iskustvo u prostoru. Dok briga o detaljima na njima, poput forme, nijansiranja, pa i dužine stabljika, dodatno doprinosi realističnom efektu.

Flower feeling cvetni aranžmani šire radost

Bez obzira da li izaberete buket od nežnih lifelike ljiljana ružičaste nijanse ili pravu eksploziju boja od najraznovrsnijih ruža – svaki od njih oplemeniće vaš prostor, unoseći u trenu dozu prefinjenosti i elegancije. Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan pred sofisticiranim dizajnom i mekoćom latica ovog cveća, jer ono pokazuje svu raskoš procvale prirode tokom čitave godine.

Verovali ili ne, lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru, donose sreću. Dovoljan je jedan pogled na njih da vaše lice ozari najiskreniji osmeh, te da se osetite prijatno u ambijentu koji oni ispunjavaju.

Lifelike cvetni aranžmani za svako doba godine

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru zrače takvom raznolikošću da ćete sigurno pronaći savršeni dekor. Dok će se Flower feeling pobrinuti da svakog meseca dobijete nove bukete koji će iznova transformisati vaš enterijer.

Lifelike cvetni aranžmani kao idealan dodatak vašem enterijeru

Ove zapanjujuće cvetne kreacije slave promenu godišnjih doba, te možete uživati u proleću sa divnim nijansama lavande ili, pak, vrele letnje dane „osvežiti“ beličastim orhidejama. Jarki suncokreti i hortenzije daće pravi moderni vajb u jesen, a za zimu vas čeka delikatna toplina flamingovog cveta.

Pored savršenog dizajna i trajnosti, još jedna od prednosti lifelike cveća je da ne morate da brinete o prolivanju vode ili opadanju latica, tako da će vaš prostor uvek izgledati savršeno uređen i besprekorno čist.

Razbijte monotoniju enterijera intenzivnim bojama najlepšeg lifelike cveća koje specijalno za vas stvara Flower feeling tim.

 

 

 

0 Comments