“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Cveće prema horoskopskom znaku

Cveće prema horoskopskom znaku

Cveće prema horoskopskom znaku učiniće vaš prostor lepšim. Ne samo da predstavlja savršeni ukras, već svojim bojama oživljava i najsvedenije enterijere, a vama daruje energiju neophodnu za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Svima je dobro poznato Feng shui cveće, te prilikom uređenja svog privatnog i poslovnog okruženja mnogi slede pravila ove drevne kineske filizofije za izbor cveća. A da li ste znali da možete izabrati cveće prema horoskopskom znaku?

Stručnjaci ističu da znak horoskopa u kome smo rođeni određuje naš karakter, osobine, te utiče i na mnoge naše odluke, izbor omiljene boje, odeće, frizure, make up-a… Samim tim svako od nas ima omiljenu vrstu cveća koja mu je određena horoskopom.

Cveće za osobe u znaku ovna

Ovan je prvi znak zodijaka i predstavlja početak svega novog. Kada je u pitanju interakcija sa svetom oko sebe, ovnovi su prepoznati po svojim mladalačkim karakteristikama – strastveni su, samouvereni i srećni. Njegovom temperamentu odgovara tigrasti ljiljan. Ovaj cvet simbolizuje samopouzdanje, ambiciju i odlučnost, tj. odlike koje krase ovnove.

Cveće prema horoskopskom znaku

Svojim karakterističnim povijenim narandžastim laticama sa crnim tačkicama ostavlja upečatljivi efekat, čak i u najekstravagantnijem buketu.

Cveće za osobe u znaku bika

Rođeni u znaku bika su realne i praktične osobe, ali veliki obožavatelji finih stvari. Zato su za njih najbolje cveće ruže. Prema legendi ruže su nastale tako što se Venera koja je zaštitni znak bika ubola na trn bele ruže. Njena krv je kanula na latice i pretvorila ih u crveno cveće.

Crveni i ružičasti tonovi ruža najbolje odgovaraju bikovima, jer bude njihovu romantičnu stranu.

Cveće za osobe u znaku blizanaca

Ovaj vazdušni znak je poznati po svom „dvostrukom“ postojanju u kojem ne može da izabere samo jednu strast. Društveni, harizmatični i neverovatno zabavni za upoznavanje, a opet neverovatno prilagodljivi i nežni, blizancima odgovara takav cvet. Te odlike poseduje đurđevak.

Cveće prema horoskopskom znaku

Maleni cvet u obliku zvona predstavlja nadu i nove početke.

Cveće za osobe u znaku raka

Rakovi su poznati po svojoj živoj mašti i snažnim osećanjima. Iako se najradije drže ustaljenih navika s vremena na vreme mogu da se upustiti u avanturu. S obzirom da se osobe u ovom horoskopskom znaku rađaju pod uticajem meseca, omiljeni cvet im je bela ruža. Zašto?

Bele ruže su graciozne, skromne i univerzalno obožavane. Simbolizuje čistoću i nevinost, slično osetljivom temperamentu raka.

Cveće za osobe u znaku lava

Kao kralj horoskopa, lav sve što radi, radi u velikom stilu i galantno. Samouvereni, smeli, oni se ne boje da budu u centru pažnje, te njihov dolazak nikada ne prolazi nezapaženo. Astrolozi ističu da cveće prema horoskopskom znaku lava treba i samo da bude takvo – upečatljivo, veselo, moćno. Upravo to su suncokreti.

Cveće prema horoskopskom znaku

Svojom jarkom bojom izazivaju osmeh kod ljudi, dok duge stabljike omogućavaju im da se istaknu u odnosu na drugo cveće.

Cveće za osobe u znaku device

Devica pripada zemljanim znacima i kao takva voli svežinu i čiste note ukrašene prefinjenim detaljima. Najbolji spoj ovih karakteristika donosi ni jedan drugi cvet do raskošne hrizanteme.

Baš kao odane device, tako i ovo cveće simbolizuje prijateljstvo. Takođe, označavaju prelazak iz leta u jesen. Njihova sezona cvetanja poklapa se sa periodom device, što ih čini idealnim predstavnikom ovog znaka.

Cveće za osobe u znaku vage

Vage su staložene, elegantne, sa istančanim ukusom u svakoj oblasti. Da bi zadovoljile svoju zahtevnu estetsku stranu najbolji izbor su gladiole. Svojom dugom, a gracioznom stabljikom i nežnim laticama, ovo cveće predstavlja pravi izraz sofisticiranosti kojoj teži vaga.

Cveće za osobe u znaku škorpije

Tipična škorpija je misteriozna, zagonetna i strastvena. Jednom kada verujete da poznajete škorpiju, ona će vam otkriti potpuno drugu stranu sebe.

Cveće prema horoskopskom znaku

Iako se očekuje da je ovaj znak povezan sa vatrom, on je zapravo vezan za element vode, što ga čini neočekivano emotivnim i osetljivim. Ove osobine najbolje oslikava geranijum. Pet latica cveta u uskim grozdovima mogu se uporediti sa tendencijom škorpije da bude okružena malom grupom bliskih prijatelja.

Cvet geranijuma dolazi u raznim bojama, te se od njega može očekivati neočekivano, baš kao od škorpije.

Cveće za osobe u znaku strelca

Strelca karakteriše veoma nestalna, temperamentna priroda i stalna želja za znanjem, te je uvek spreman da proba nesto novo. Ipak, ne treba zaboraviti da je ovaj znak i romantičan i strastven. Zbog toga je sasvim prirodno da mu pripada jedan od najpopularnijih cvetova za venčanje – karanfil.

Cveće za osobe u znaku jarca

Jarčevi su povezani sa elementom Zemlje, tako da ih odlikuje konzervativan i ozbijan pristup svemu, sa dobrim upravljanjem svojim emocijama i životnim putem. S obzirom da vole klasične stvari, a rođeni su u zimskim mesecima, rani cvetovi kao što je Dan i noć veoma su kompatibilni sa ovim znakom.

Cveće za osobe u znaku vodolije

Nemojte da vas zavara bojažljivost vodolije. Iako ponekad mogu da budu tihe, kada su među prijateljima kojima veruju, veoma su aktivne i ekscentrične. One su, takođe neverovatno pametne i najkreativniji znak u horoskopu.

Cveće prema horoskopskom znaku

Njihovom pomalo neobičnom ukusu najbolje pristaje orhideja. Moćnog izgleda, a opet delikatnih latica – ovaj cvet nikada ne ostaje neprimećen, ali se odlično slaže i sa drugim atraktivnim vrstama.

Cveće za osobe u znaku ribe

Ribe su idealisti, koje vole da sanjare. Za njih kažu da su najsofisticiraniji horoskopski znak, te će se najviše obradovati buketu ljiljana.

Ukoliko želite da vaš prostor krase najkvalitetniji LIFELIKE cvetni aranžmani, koji savršeno pristaju vašem karakteru kontaktirajte kompaniju Flower feeling. Naš stručni tim izabraće samo za vas cveće prema horoskopskom znaku u kome ste rođeni.

0 Comments