“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana doprineli su da se sve veći broj ljudi odlučuje za ove aranžmane u odnosu na prirodne.

Bez obzira da li volite poljsko cveće ili radije birate raskošni buket ruža, u jednom se svi slažu – cveće je najlepši dodatak svakom prostoru. Međutim, ovaj ukras ima rok trajanja. Već nakon nedelju dana nećete moći više da se divite njegovoj lepoti, a velika je verovatnoća da će uonakolo početi da se širi miris uvelih latica.

Srećom, postoji rešenje! LIFELIKE cvetni aranžmani su idealan dodatak svakom enterijeru, koji vam pomaže da unesete malo zelenila i živosti.

Koji su benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana otkriva vam i u ovom blogu Flower feeling.

Realističan efekat

Dugo vremena se smatralo da su veštački cvetni aranžmani neprivlačna i jeftina opcija za dekoraciju. Danas, sa pojavom novih tehnologija, oni pružaju realističan efekat pravog cveća.

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana

LIFELIKE cvetni aranžmani napravljeni su od najfinijih, visokokvalitetnih materijala sa posebnom pažnjom na svaki detalj, te ih ni iskusni poznavaoci hortikulture ne mogu razlikovati od njihovih prirodnih verzija. Sa svojom detaljnom živopisnom konstrukcijom i realističnim bojama, donose stvarne teksture latica i lišća, pretvarujući bukete u prava remek dela. Dok vaze ispunjene materijalom koji zamenjuje vodu daju savršeni završni šarm celokupnoj dekoraciji.

Bilo da tražite klasične crvene ruže ili egzotične ljiljane, sa LIFELIKE buketima zagarantovana je delikatna lepota pravog cveća koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana za ljubimce

Baš kao što štite zdravlje ljudi, LIFELIKE cveće štiti i zdravlje kućnih ljubimaca. Naime, svaki vlasnik psa ili mačke zna da postoje biljke koje su izuzetno toksične za njih. Naročito su ljiljani opasni, a mogu biti i fatalni za mačke. Hortenzije, takođe, sadrže hemikalije koje kada dospeju u organizam životinje izazivaju povraćanje, dijareju i letargiju. Nažalost, spisak cveća koje je otrovno za ljubimce je prilično dug. Na njemu su mnoge prelepe vrste koje svako želi da ima u svom domu.

S obzirom da su krznene životinje veoma radoznale, a ne možete ih nadgledati sve vreme, LIFELIKE cveće je pravi izbor za vas. Na taj način ne morate brinuti da li će četvoronožni prijatelj u igri slučajno progutati delić otrovnog cveta i narušiti svoje zdravlje.

LIFELIKE cvetni aranžmani su laki za transport

Iako izgledaju suptilno i krhko poput pravog, LIFELIKE cveće je napravljeno od veoma izdržljivih materijala vrhunskog kvaliteta.

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana

Upravo ova karakteristika ga čini pogodnim za transport. Čak i ako je u pitanju veća udaljenost, ono neće uvenuti usled visokih temperatura, neće se raspasti, niti se oštetiti u putu. Naprotiv, zadržaće svoj prefinji izgled, koji je imalo u trenutku kada je napravljeno.

LIFELIKE cveće je eco-friendly

Materijali koje se koriste za proizvodnju LIFELIKE cveća, kao i sam tehnološki postupak imaju nizak stepen negativnog uticaja na životnu sredinu i 50% manji karbonski otisak u odnosu na prirodno cveće. Imajući ovo u vidu možemo slobodno da kažemo da ovi aranžmani ne samo da eliminišu sečenje i uništavanje prirodnog cveća, već čuvaju celokupnu prirodnu sredinu od zagađivanja.

Ne morate da čekate da procvetaju

Kada se pominju benefiti LIFELIKE cveća mnogi ističu neograničeni rok trajanja, ali ne treba zaboraviti i činjenicu da ovi buketi stižu sa savršeno rasvetalim cvećem tako da nema čekanja da se pupoljci otvore. Sve što treba da uradite jeste da odlučite koji ćete deo svog prostora njime ukrasiti.

Benefiti LIFELIKE cvetnih aranžmana

Ukoliko želite da doživite LIFELIKE magiju kontaktirajte Flower feeling. Naš tim napraviće buket ili aranžman u skladu sa vašim željama i enterijerom.

 

0 Comments