“Magija je u detaljima” Walt Disney

Zapratite nas:
Flower feeling je jedinstveni koncept mesečnog iznajmljivanja vrhunski dizajniranih aranžmana od ekoloških materijala. Ovaj novi koncept na tržištu Srbije, osmišljen je tako da vaš životni ili poslovni prostor učini lepšim bez mnogo truda i ulaganja, na jednostavan i praktičan način. Predivnim eko buketima oplemenjujemo vaše okruženje i unosimo lepotu, osećaj zadovoljstva i luksuz.

Flower feeling cveće kao poklon – Savršeno za svaku priliku!

Flower feeling cveće kao poklon

Flower feeling cveće kao poklon omiljeni je izbor mnogih ljudi.

Da li ste se ikada zapitali odakle potiče tradicija darivanja cveća? Ako je verovati drevnim pričama, cveće je od davnina zauzimalo važno mesto u životu ljudi. Još su stari Egipćani i Grci koristili cvetne aranžmane kao ponude bogovima, ali i da pokažu svoju ljubav voljenoj osobi. Cveće je predstavljalo i poklon kao ukras, jer je imalo dekorativni karakter.

Ovaj nežni poklon dobio je posebno mesto u viktorijansko doba. Naime, u to vreme cveće je služilo za slanje tajnih poruka. Njime ste mogli da izjavite ljubav, date na znanje nekom da mislite na njega, odobrite udvaranje, ali i da pokaže „prezir“ prema pokušajima potencijalnog udvarača. Kao svojevrsni vid komunikacije razvijena je jedinstvena simbolika cveća, te su pojedine vrste i aranžmani imali posebno značenje.

Danas, cveće je postalo univerzalni poklon, a razlozi za njegovo darivanje su brojni.

Flower feeling cveće kao poklon donosi osmehe

Živopisne LIFELIKE cvetne aranžmane krasi posebni šarm koji osvaja svakog. Svojom raznolikošću oblika i nežnim teksturama unose ne samo lepotu i boje u prostor, već i osmehe na licima.

Flower feeling cveće kao poklon

Iznenađujući efekat koji stvara ovaj dar izaziva oduševljenje kod osobe kojoj je namenjen. Istovremeno, ispunjava radošću i srce onog ko ga poklanja, jer sreća na licu drage osobe za koju ste vi zaslužni ni sa čim se ne može uporediti. Čak i kasnije, dovoljan je jedan pogled na čarobni buket da vam se lice ozari osmehom, a oči obasja posebni sjaj.

Verovali ili ne, Flower feeling cveće kao poklon ima blagotvorni efekat na zdravlje. Studije pokazuju da nakon dobijanja cveća ljudi osećaju manje anksioznost i nestaju depresivne misli.

Flower feeling cveće je savršen poklon za svaku priliku

Svi vole cveće, je moćna, ali potpuno tačna izjava. Zaista, niko ne može biti ravnodušan pred Flower feeling buketom. Ono vam pomaže da stvorite drage uspomene, ali vas podseća i na divne trenutke iz prošlosti.

Flower feeling cveće kao poklon

Cveće je savršen način da prenesemo svoja osećanja onima do kojih nam je stalo, da pokažemo poštovanje i izrazimo zahvalnost. Zvučni neverovatno, ali upravo ovaj poklon govori glasnije od reči, stvarajući neraskidive veze između ljudi. Imajući u vidu moć koju cveće ima ne čudi što je ono prvi izbor mnogima kao poklon za rođendan i godišnjicu braka. Obavezan je za 8. mart, dok poklonu za venčanje čini savršen dodatak.

Međutim, ne treba vam posebna prilika, vreme ili mesto da biste poklonili cveće. Možete to učiniti bilo kada, bilo koji dan. Dovoljan je razlog da vam je neko drag, te da želite to i da mu pokažete prelepim gestom.

Flower feeling cveće kao poklon koji traje

LIFELIKE buketi se mogu pohvaliti realističnim izgledom pravog cveća. Napravljeni od luksuznih materijala pomoću najsavremenije tehnologije oni poseduju besprekornu estetiku bez obzira na vremenske uslove i doba godine.

Flower feeling cveće kao poklon

Benefiti LIFELIKE cveća su brojni, a glavni je, svakako, trajnost. Za razliku od prirodnog, ono neće uvenuti, poprimiti neprijatni miris, niti promeniti boju, te stručnjaci rado naglašavaju da Flower feeling cveće kao poklon posedujete onoliko dugo koliko zapravo želite da uživate u njemu.

Podarite dragoj osobi poklon koji će je ostaviti bez reči, izaberite LIFELIKE buket koji je Flower feeling tim kreirao posebno za vas.

 

 

0 Comments